پیراشکی شویدی

طرز تهیه پیراشکی شویدی + مواد لازم

 

نحوه درست کردن پیراشکی شویدی

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولدها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پیراشکی شویدی :

 آرد الک شده ۴٫۵ پیمانه
 تخم مرغ ۲ عدد
 شیر ولرم ۱ پیمانه
پودر خمیر ترش ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه + به میزان لازم
شوید خشک شده ۳ قاشق سوپخوری
کنجد به میزان لازم
پیاز نگینی خردشده ۱ عدد
فیله مرغ خردشده ۵ عدد
پنیر موتزارلا ورقه ای ۱۰۰ گرم
قارچ خردشده ۲۵۰ گرم
سس قرمز ۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای قرمز خلالی خردشده یک دوم عدد
فلفل ۱قاشق چایخوری
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری

روش پخت پیراشکی شویدی :

۱ عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود. بعد شیر ولرم را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط کنید.

پودر خمیر ترش، یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند. بعد آن را به مخلوط شیر بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آرد و ۱ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را به تدریج به مخلوط شیر اضافه کنید. بعد یک دوم پیمانه روغن مایع را بریزید. بعد دوباره بقیه مخلوط آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا مواد جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.


بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو