خورشت گردن گوسفند

طرز تهیه خورشت گردن گوسفند با آلو + مواد لازم

 

طرز پخت خورش گردن گوسفند با آلو,نحوه پخت خورش گردن گوسفند با آلو

پخت خورش گردن گوسفند با آلو

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : خورش گردن گوسفند، غذایی بسیار لذیذ است و وجود آلو در این خورش خوشمزگی آن را دو چندان می کند. با گوشت گردن، غذاهای خوشمزه زیادی می توان تهیه کرد و شما در این مقاله با طرز تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.

به جرأت می توان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن می توان خوشمزه ترین غذاها مانند خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت های مقوی و کم چرب است که حاوی مقادیر زیادی امگا ۳ و پروتئین مفید برای بدن بوده و از نرمی و طعم عالی نیز برخوردار است. گوشت گردن گوسفند را می توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش های خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که به عنوان نهار یا شام و در میهمانی ها سرو می شود. در این مقاله شما را با طرز تهیه این خورش و خواص بی نظیر آن آشنا می کنیم.

این غذا برای ۳ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه، و زمان انتظار و پخت حدود ۲ ساعت است.

مواد لازم برای تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :


بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو