روش های درست کردن کباب ترکی

روش درست کردن کباب ترکی با مرغ + مواد لازم

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ,طرز تهیه دونر کباب

روش های پخت کباب ترکی با مرغ

گروه آشپزی مجله اینترنتی ائویمیز : یکی از معروفترین غذاهای ترکی که البته مدتی هست داخل کشور خودمان هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرفدار پیدا کرده است، دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست. این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه می شود به این صورت است که فیله های گوشت را به سیخ بلند و به صورت فشرده به سیخ می کشند و به صورت عمودی در حال چرخیدن در مجاورت شعله مستیقم، کباب می کنند.

دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان هست. لایه های رویی که سرخ می شوند را با کمک یک کاتر یا چاقوی تیز برش می زنند و بعد تکه های گوشت را با سسی که مخلوطی از سبزیجات هست مخلوط کرده و در نان های مدیترانه یا نان مخصوص دونر قرار می دهند. با همه این تفاسیر این غذا را می توانیم داخل خانه هم درست کنیم و از تهیه اش هم لذت ببریم. اگر علاقه مند هستید تا با تهیه این غذای خوشمزه بیشتر آشنا شوید در ادامه همراه ما باشید.


بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو